Liofilizált méhpempő (6% 10-HDA), C-vitaminnal, Magas hatóanyagtartalommal
A liofilizálás, azaz a fagyasztva szárítás, egy víztelenítési eljárás, mely az élelmiszerek hosszú idejű eltarthatóságát tudja biztosítani. Ezzel a módszerrel őrizhető meg leginkább a hőre érzékeny anyagok biológiai aktivitása. Az eljárás során a szárazanyag veszteség nagyon kicsi, az eljárás a termék anyagi jellegét és tulajdonságait alig változtatja meg, így a hasznos összetevők mind benne maradnak a termékben. A liofilizálás egy kíméletes és bevett eljárás a méhpempő tartósítására. 1kg friss méhpempő felhasználásával kb. 40dkg liofilizált méhpempő állítható elő.
ÖSSZETEVŐK: Liofilizált méhpempő (Royal Jelly powder, 6% 10-HDA), C-vitamin (Ascorbic Acid), Kemény zselatin kapszula
A DYDEX technológiának köszönhetően a készítmény nem tartalmaz semmilyen mesterséges vivőanyagot, kötőanyagot, töltőanyagot, hordozóanyagot, tömegnövelő szert, színezéket vagy tartósítószert!
ALKALMAZÁS: Általános erősítő és vitalizáló hatású.
ADAGOLÁS: Felnőtteknek naponta, 2×1 kapszulát, reggel és este, étkezés után, bő folyadékkal lenyelni.
FIGYELMEZTETÉS: A termék fogyasztásakor, terhesség alatt, konzultáljon orvosával.
A termék fogyasztása nem ajánlott a méhészeti termékekre allergiás személyek számára. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és egészséges életmódot.