Összetevők: retekmag*
*= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból HU-ÖKO-01
Ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft.
Csíráztatás menete: áztassa be a magokat éjszakára. Reggel öntse le róluk a vizet, mossa át a magokat és tegye sötét helyre az edényt. A magokat naponta legalább kétszer (reggel, este) öblítse le, utána ne álljanak a vízben. A kikelt csírák 3-4 nap után fogyaszthatók. A csírákat érdemes hűtve tárolni, különben megposhadnak.
Felhasználása: a kikelt csíra magában, salátaként, szendvicsekben, zöld köretként egészben, vagy nyers ital részeként leturmixolva fogyasztható. A reteknek enyhén csípős íze van.
Száraz, hűvös helyen tartandó!
A termék szóját, glutént, zellert, mustárt és szezámmagot is feldolgozó üzemben csomagolva.