A hántolt kendermag nélkülözhetetlen tápanyagok forrása.
A kendermag kiválóan erősíti az immunrendszert, fokozza az agyműködést, növelve ezzel szellemi teljesítőképességünket. A kendermag valamennyi fehérjét, esszenciális zsírsavat és étkezési rostot tartalmaz, amely az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen.
Jótékony tulajdonságai:
- erősíti az immunrendszert
- csökkenti a vérnyomást
- serkentheti az agyműködést
- Omega-3 és -6 forrás
- magas a fehérje- és rosttartalma
Alkalmazása: ízlés szerint salátába, joghurtba, müzlibe keverve. Egy evőkanál (20-30g) kender fehérje port vízbe, tejbe, gyümölcslébe vagy turmixba tegye bele, naponta 2-3 alkalommal vagy ahogy szükséges. Hozzáadhatjuk desszertekhez vagy turmixokhoz, illetve belefőzhetjük ételekbe, például kenyérbe.