A kókuszliszt magas rost- és fehérjetartalmú, gluténmentes alapanyag.
A kókuszliszt szárított és zsírtalanított kókuszhúsból készül. Állaga hasonló a búzalisztéhez. Alacsony szénhidráttartalmú, ideális kenyerek és péksütemények sütéséhez. Kevesebb emészthető szénhidrátot tartalmaz, mint bármely más liszt.
- kiváló fehérjeforrás
- természeténél fogva glutén és laktózmentes
- jól beilleszthető testsúlycsökkentő programba, mert magas rosttartalma elősegíti a jóllakottság érzést
- 38,5% rostot tartalmaz, ami a legnagyobb arányú más lisztekhez képest, ezzel is hozzájárul a jó emésztéshez
Alkalmazása:
Felhasználása megegyezik minden más lisztével, süteményekhez, töltelékekbe, krémekhez, fagylaltokhoz. A normál állag eléréséhez picit több vizet adjunk hozzá!