A kollagén szervezetünk elsődleges kötőszövete, valamit egy kulcsfontosságú fehérjéje, amely biztosítja a bőr, a porcok és a csontok kohézióját, rugalmasságát. Szerkezeti építőeleme továbbá a kötőszöveteknek, hajnak, körömnek, ínaknak, izmoknak, ízületi porcoknak. Bőrünk 75%-át, szervezetünk összfehérje tömegének pedig 30%-át kollagén alkotja.
Az idő előrehaladtával szervezetünk kollagén termelődése lelassul, majd lecsökken és végül teljesen eláll.
Könnyen adagolható a csomagolásban található adagolókanálnak köszönhetően.
Jellemzői:
- I-es típusú hidrolizált Naticol® BPMG hal kollagén
- 5.000mg (5gramm) kollagén/ adagban
- 250mg C-vitamin/adag
- Natúr, kékmálna és meggy ízben
- Természetes színezékkel
- Könnyen és gyorsan oldódik, csupán hideg vízben is víztisztán
Collango Collagen Fish előnyei:
- Könnyen és gyorsan oldódik, hideg vízben is víztisztán
- Nincs kellemetlen illata és íze sem- semleges ízű és szagú!
- Ellenáll a hőmérséklet ingadozásoknak
- Elérhető kutatási eredmények az alapanyagként felhasznált Naticol® kollagénre
- Tartósítószer, csomósodás gátló mentes
- Mindig frissen készíthető
- Könnyen adagolható a csomagolásban található adagolókanálnak köszönhetően
Összetétel: I-es típusú hidrolizált kollagén (hal), L-aszkorbinsav, malát sav, aroma, édesítőszer: szukralóz és stevia (szteviol glikozidokat tartalmaz), színezék: brillant kék (kékmálna íznél) vagy céklavörös (meggy íznél).
Allergén információ: Tej, tojás, mogyoró, hal, glutén és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült!