A rizsolajat több jó tulajdonsággal is rendelkezik: sok E-vitamint és antioxidánsokat tartalmaz. A benne sült étel kevésbé lesz zsíros. A rizskorpában található csírából nyerik ki. Ideálisan felhasználható sütéshez, grillezéshez, salátaöntetekhez, mártásokhoz.
A Daily rizsolaj előnyei
A rizsolajat a kínai és Japán konyhában használják előszeretettel. A rizskorpában található csírából nyerik ki, E-vitamint és antioxidánsokat tartalmaz. A rizskorpa nagyon értékes élelmiszer, gazdag olajokban, vitaminokban (A, B ,K ,E ,), vasban, antioxidánsokban is. Sütéskor a többi olajhoz viszonyítva a benne készített étel húsz százalékkal kevesebb zsiradékot köt meg. A kozmetikai felhasználása is kedvelt: könnyen felszívódik, száraz érzetet hagy a bőrön és csökkenti a finom ráncocskákat. Bőrfeszesítő hatása közismert.
A rizsolaj felhasználása
Felhasználási javaslat: ideális sütéshez, grillezéshez, salátaöntetekhez, mártásokhoz.