A cukor helyett maltitot, eritritet tartalmazó ételek fogyasztása, a fogyasztást követően kisebb mértékű vércukorszint megemelkedést okoz, mint a cukrot tartalmazó ételek fogyasztása. Figyeljen a kiegyensúlyozott és változatos táplálkozásra! Nagyobb mennyiségben hashajtó hatású.
ÖSSZETEVŐK:
búzaliszt, tömegnövelőszer: polidextróz, édesítőszer: maltit, eritrit, steviol-glikozidok, teljes tojáspor, növényi zsírpor (glükóz, növényi zsír (pálma), emulgeálószer: E 471, E 472a, tejfehérje), sovány tejpor
HASZNÁLATA:
Felhasználás: 400 g Dia-Wellness zserbó tésztamix, 200 g margarin, 180 g víz, 10 g élesztő. A hozzávalókat összegyúrjuk, kinyújtjuk. A tésztára kenünk egy réteg Dia-Wellness diótölteléket, erre pedig egy réteg Dia-Wellness kajszibarack lekvárt rétegzünk. Ezt háromszor ismételjük meg, a tetejére Dia-Wellness nassolót csurgassunk.
ALLERGÉN ANYAG
glutén, tej, tojás