Csökkentett szénhidráttartalommal, fagylaltgép nélkül is elkészíthető
Fruktózzal és édesítőszerrel készült.
Elkészítéséhez csak tej hozzáadása szükséges!
Fagyi/ shake/ parfé készítésére alkalmas.
HASZNÁLAT - FAGYI
2 dl hideg tejet egy edénybe öntünk és hozzáadunk 70g fagylaltport.
Kézi mixerrel először alacsony, majd magasabb fordulaton keverjük,
kb 3 percig, a krémes állag eléréséig. A masszát poharakba töltjük és
mélyhűtőben a kívánt állagra fagyasztjuk.
Fagylaltgépben is elkészíthetjük.
HASZNÁLAT - PARFÉ
Az előző pontban leírtak alapján elkészítjük a fagylaltmasszát, amit
piskótalapok közé töltünk és mélyhűtőben kifagyasztjuk.
Fogyasztás előtt 10-15 perccel szobahőmérsékleten felengedjük,
utána fogyasztható.