ELKÉSZÍTÉSI ÚTMUTATÓ |
80 g palacsinta port 100 ml vízzel csomómentesen keverj el. (Shakerben összerázva vagy turmix gépben egyszerűbb!) 3-5 perces pihenés után forrósítsd fel a serpenyőt, zsiradékkal vékonyan kend meg, majd önts bele 1 merőkanál masszát. Ezután alacsony lángon sütsd, és ha már a széle barnul, akkor próbáld átfordítani.
|
ÖSSZETEVŐK |
élelmi rost (kukorica, cikória, borsó), sűrítőanyag: módosított kukoricakeményítő, útifűmaghéj, nátrium-karboxi-metil-cellulóz, guar gumi, xantán gumi; borsó fehérje, kukoricaliszt, édesítőszer: eritritol, steviol-glikozidok; növényi olaj (repce), térfogatnövelő szer (nátrium-bikarbonát, kukoricakeményítő, stabilizátor: nátrium-pirofoszfát, xantán gumi), csökkentett nátrium tartalmú só (nátrium-klorid, kálium-klorid, nátrium-glükonát).
|