A goji bogyó (más néven farkasbogyó) a kínai Ningxia tartományban termesztett 1-3 méter magas növények bogyós gyümölcse. A világ egyik leggazdagabb antioxidáns forrásaként tartják számon. Rendszeres fogyasztásával javulhat anyagcserénk, közérzetünk, energikusabbnak érezhetjük magunkat. Egészen sajátos Íze elsőre mazsolára emlékeztet. Utóíze intenzív, sütőtökre emlékeztető. Fogyasztható a nap bármely szakaszában. Nagyszerű energia, -tápanyag -és vitaminforrás.
Javasolt napi mennyiség: 5-10g
Allergén információ:
A termék dióféléket feldolgozó üzemben készült.
Átlagos tápérték 100 g termékben |
Energia |
970 kJ/232 Kcal |
Zsír |
3,6 g |
– amelyből telített zsírsavak |
0,9 g |
Szénhidrát |
22 g |
– amelyből cukrok |
17 g |
Rost |
7,4 g |
Fehérje |
22 g |
Só |
<0,01 g |