U-vitamin a zöldségekben, például a nyers káposztában, főleg a kelkáposztában, paradicsomban, retekben, spárgában, petrezselyemben, zellerben található nagyobb mennyiségben. Kb. 3-5 kg savanyú káposzta tartalmaz kb. 300mg U-vitamint
Összetevők: U-vitamin, Flavin 7 bioflavonoid komplex (vörös szőlő mag-héj szárítmány, cirok mag-héj szárítmány, feketeszeder mag-héj szárítmány, feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány, almahéj szárítmány); zselatin kapszulában.
Hatóanyagok 1 kapszulában:
U-vitamin: 300 mg
Össz polifenol: 6,68 mg. Ebből
- flavonoid: 4,68 mg
- rezveratrol: 0,003 mg
Figyelmeztetés: Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Gyermekek elől elzárva tartandó. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.