A Fehér eperfa előnyösen segíthet fenntartani a megfelelő vércukorszint egyensúlyt. Az eperfa levél csökkentheti a szervezet igényét a cukorból és hozzájárulhat a szervezet szénhidrát-anyagcsere egyensúlyának fenntartásához.
Miért érdemes az eperfa gyümölcsét fogyasztanunk?
"Az eperfafélék termései köztudottan gazdag flavonoidforrások, kvercetin, rutin, kempferol, apigenin, luteolin és izokvercetin is található bennük, melyek mind kiváló antioxidánsok. Mind a fehér, mind a vörös és a fekete gyümölcs is gazdag fenolforrás, ezáltal jótékonyan hatnak a szívünkre."
"...A fehér gyümölcsben viszont magasabb a fenoltartalom, és a legmagasabb szabadgyök-fogó aktivitással rendelkezik. A szabadgyökök semlegesítése a szervezetben nagyon fontos, hiszen szinte az összes krónikus megbetegedésben – a szív- és érrendszer betegségeinél, a rákos megbetegedéseknél és az ízületi gyulladásban – szerepük van az igen reakcióképes, káros gyököknek..."
Összetétel: Keményítő, fehér eperfa levél kivonat, magnézium-sztearát, szilícium-dioxid, zsír savak.
Figyelmeztetés: Gyermekektől elzárva tartandó. Bármely összetevővel szembeni túlérzékenység esetén fogyasztása nem javasolt. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.