Mire jó a hidrolizált marhakollagén?
A kollagén a testünkben legnagyobb mennyiségben jelen lévő fehérje. Fontos szerepe van az izmok, ízületek, csontok, inak és szövetek összekötésében, ezért a „test ragasztójának” is nevezhetjük. Megfelelő mennyiségben hozzájárul a bőr fiatalos rugalmasságának, az ízületek hajlékonyságának, a porcok, inak, ízületek feszességének és rugalmasságának megőrzéséhez.
A termékben a kollagén előemésztett, hidrolizált formában, ún. peptidek formájában van jelen, szervezetben való hasznosulása így jóval hatékonyabb a nem hidrolizált kollagénhez képest.
Hogyan fogyasszuk?
Felhasználási javaslat: Napi 1 púpozott evőkanál (10 g) fogyasztása legalább 3 hónapon keresztül. Akár 3 púpozott kanállal (30 g) is fogyaszthatunk naponta, reggelihez vagy lefekvés előtt. Bármilyen folyadékba belekeverhető.