A Nature Cookta Mákolaj karakteres aromája nagyon jól passzol a péksüteményekhez, gyümölcslevesekhez, salátákhoz, kész ételekhez. Önteteinket a mákolajon kívül citrommal és gránátalmával is ízesítsük.
A mákolaj felhasználásának nagy múltja van a keleti konyhában. Nagyon jól érvényesül aromája az édes ételek ízesítésénél. Ínycsiklandóan finom lepényeket, réteseket, muffinokat, palacsintákat, kuglófokat és kalácsokat készíthetünk a felhasználásával, akár fagylaltra is tehetünk belőle. Íze nagyon jól harmonizál a halakkal is. Nagyon pikáns étellel vendégelheti meg szeretteit, ha a citrommal ízesített halat mákolajjal is meglocsolja.
A Nature Cookta Mákolajat kizárólag alacsony alkaloid-összetételű étkezési mákból készítik.
Alacsony füstpontja (~120 °C) miatt magas hőfokú sütésekhez nem ajánljuk.
A mákolaj fogyasztása nem helyettesíti az egészséges életmódot és a változatos, kiegyensúlyozott étrendet.
Száraz, hűvös helyen tartandó!
Tartalmaz: 100% mákolaj