A Nature Cookta Low carb Tápióka keményítőt leginkább süteményekhez – édesekhez és sósakhoz egyaránt – ajánljuk. Különböző arányokban keverhetjük maglisztekkel, így mindegyikkel más és más tésztát érhetünk el. Ha 1:1 arányban adjuk a tápióka keményítőt valamilyen magliszthez, jobb állagú süteményeket tudunk készíteni.
Maglisztek, normál tápióka keményítő és low-carb tápióka 1:1:1 arányú összekeveréséből kapjuk a legomlósabb süteményeket. Nagy előnye, hogy nem csomósodik. Levesek, mártások sűrítésére is nagyszerű alapanyag. Fogyasztása ajánlott bármilyen diétát, étrendet követő számára.
A tápióka keményítő fogyasztása nem helyettesíti az egészséges életmódot és a változatos, kiegyensúlyozott étrendet.
Összetevők: tápióka keményítő, rezisztens keményítő (tápiókából)