A Nobilis Zrt. közel 100 szárított gyümölcsféleséget illetve olajos magvat állít elő különböző formában. A hazánkban termő gyümölcsök mellett egzotikus szárított gyümölcsöket, valamint dió és mogyoróféléket importálnak, ezeket a termékeket kívánság szerint aprítják, pörkölik, mézzel vagy csokoládéval vonják be, kielégítve az élelmiszeripari felhasználók igényeit is.
- Csupán két összetevő: Alma és fahéj
- Kíméletesen szárítva: Az almát alacsony hőmérsékleten ropogósra szárítják az ásványi anyagok megőrzése érdekében
- Glutén-, szója-, tej- és GMO-mentes
- Vegán
- 100% természetes: Hozzáadott cukor és adalékanyagok nélkül készül
- Kettő egész almát tartalmaz
- Egészséges és tápanyag dús: Rostban és káliumban gazdag illetve antioxidáns hatású polifenolokat tartalmaz
- Olajok, zsírok, illetve sütés nélkül, szárítva készül
Miért jó az aszalt alma?
- A C-vitamin nélkülözhetetlen a szervezet számos anyagcsere-folyamatában, többek között a kötőszövetek felépítésében, valamint a sebgyógyulásban fontos szerepet játszó kollagén termelésében. A C-vitamin továbbá erős antioxidáns, nem csak segíti, hanem fokozza az immunrendszer működését.
- A B1-vitamin, részt vesz a szénhidrát-anyagcsere szabályozásában és az idegrendszer energiaellátásában. Immunrendszer- és szíverősítő, energiafokozó, javítja a szellemi tevékenységet, továbbá csökkenti az emésztési panaszokat.
- A B2-vitamin, a zsírsavak lebontásában, és a méregtelenítésben tölt be fontos szerepet.
- A B6-vitamin nélkülözhetetlen az izom- és más szövetek felépítéséhez és karbantartásához szükséges fehérjék képzésében és lebontásában.
- A B12-vitamin az ideg- és más sejtek egészségének megőrzését segítő enzimek újrahasznosulási körfolyamatában játszik fontos szerepet.