A kókuszos, fehércsokoládés manduladrazsé a napfényes Kaliforniából származó friss mandulából készül, melyet ropogós aranybarnára pirítunk, bevonjuk valódi fehércsokoládéval és megszórjuk kókuszreszelékkel. A mandula a természetes E vitamin leggazdagabb forrása, kiemelkedően sok fehérjét és rostot tartalmaz, tökéletes összhangot teremt a csokoládéval, amely erőt ad, fokozza az agyműködést és élénkíti a vérkeringést. A mandulát, "a magvak királyát", a csokoládét "az istenek eledelét" és az egzotikus kókuszt mintha egymásnak teremtették volna; és a jó dolgok azért teremtettek, hogy örömünket leljük bennük.
Összetevők: fehércsokoládé min.:50% (cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, emulgeálószer: szójalecitin, aroma), pörkölt hántolatlan mandulabél, kakaóvaj, kókuszpor 2%, kókuszreszelék 1,5%, aroma.