Paleolit Tápióka keményítő 500g

ÚJ
Csak egy van!
Paleolit Tápióka keményítő 500g

Paleolit Tápióka keményítő 500g

 

A manióka növény gyökeréből nyerjük a tápiókakeményítőt. Ehhez nem csak leőrlik a gyökeret, hanem különleges eljárással nyerik ki belőle a keményítőt. Az egészet átmossák, pépesítik, majd különválasztják a folyadékot. Így készül el ez az alternatív keményítő, mellyel nyugodtan helyettesíthetjük a hagyományos lisztet is.

Ez az egyik leginkább konyhabarátnak nevezhető keményítőféle, mert amellett, hogy mellékíz és színmentes, rendkívül sima, csomómentes ételeket készíthetünk vele.

Nagy előnye, hogy gyors hűtés során sem csapódik ki a főtt ételből, így kitűnően viseli a hűtési folyamatokat is.

Másik fontos tulajdonsága, hogy az ebből készített ételek ropogósra, kérgesre sülnek, ezért nagyon ajánljuk kenyerek, péksütemények elkészítéséhez. Ha maglisztekhez keverjük a tápióka keményítőt, igazi, szivacsos kenyérállagot kaphatunk végeredményként.

Lektineket, szaponinokat, fitátsavat és semmilyen antinutritív anyagot nem tartalmaz.

Kedvencekhez
Összehasonlítás
Részletek
Adatok
Részletek

Összetevők:

100 % tápióka liszt

 

Tápanyagtartalom (100g termékben):

Energia kcal/kJ: 380kcal/1590kJ

Zsír: 0,1 g

Szénhidrát: 91 g

Fehérje: 0,1 g

Só:<0,1 g

Keményítő: 85 g

 

Felhasználás:

Alkalmas sütésre, főzésre, kiváló adalékanyag szószokhoz, főzelékekhez.

Tárolás:

Száraz, hűvös helyen.

Adatok
Polc
33bD
Raktárkészlet
Csak egy van!
Cikkszám
D82694
Termék státusza
ÚJ    
Tömeg
550 g/db
cib