A hagymagumó alliint és alliináz nevű enzimet tartalmaz. Az alliinből a sejtsérülés hatására – hagyma megvágása – alliináz hatására különböző vegyületek képződnek: allicin, számos szulfid, melyek ennek a fűszernövények a jellegzetes szagáért felelősek. Ezenkívül megtalálhatók még az alábbi összetevők: kéntartalmú peptid származékok, B– és C-vitamin és flavonoidok.
A fokhagyma:
Hozzájárulhat az immunrendszer normál működéséhez
Segíthet fenntartani a normál koleszterinszintet
Segíthet fenntartani a szív egészségét
Hozzájárulhat az egészséges májműködéshez
Segíthet fenntartani az erek egészségét
Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet. A termék kisgyermekek elől elzárva tartandó!