Az Omega-3 zsírsavak új generációja a krill olaj. A krillek (világító rákok) hatalmas rajokban fordulnak elő a világ minden óceánjában, de leginkább az Antarktisz nagy tisztaságú vizeiben. Főleg növényi planktonokkal táplálkoznak. Mind a krill olaj, mind a halolaj Omega-3 zsírsavakban gazdag, ám a krill olaj az emberi szervezet számára könnyebben emészthető, és jóval értékesebb. A krill olajban található Omega-3 (és a benne lévő EPA és DHA) zsírsavakat érdemes rendszeresen fogyasztani, mivel az EPA és a DHA hozzájárul a szív és érrendszer megfelelő működéséhez (a kedvező hatás 250 mg EPA és DHA napi bevitelével érhető el).
Fontos!
Tengeri kagylóra és/vagy rákfélékre érzékenyek a készítményt nem szedhetik.
Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet. A termék kisgyermekek elől elzárva tartandó!