Elkészítés:
A tasak tartalmát belekeverjük 600 ml forró, sós vízbe. Ekkor adjunk hozzá 1-2 evőkanál olivaolajat (elhagyható). Alaposan elkeverjük, és 15 percig lefedve (!) állni hagyjuk. Majd tálalhatjuk köretként. TIPP: Zöldsalátával és gabonafasírttal önálló ételként is tálalható!
Nem tartalmaz: Sót, aromát, fűszerkivonatot, tartósítót.
Allergén információ:
A termék zellert, szezámmagot, búzát, glutént és olajos magvakat is felhasználó üzemben készült.
Átlagos tápanyagtartalom 100 g termékben:
Energiatartalom: 1392,01 KJ/ 332,54 kcal
Zsír: 2,01 g, ebből telített: 0,12 g,
Szénhidrát: 70,03 g, ebből cukor: 2,71 g
Fehérje: 11,62 g,
Só: 0,10 g.
Összetevők:
Hajdina (EU), szárított zöldségek, (póréhagyma granulátum és kocka, paradicsompehely (Kína) ).