Amennyiben félbehagyja a vásárlást ne feleddje, hogy a Tovább a pénztárba gombra kattintva mentődnek el a kosárba helyezett termékek!
Termékek Menü

Babybruin cumisüveg PP fogóval 55042883 250ml

Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: D52909

Leírás és Paraméterek

  • szilikon etetőcumival
  • többféle színben és bájos mintákkal kapható
  • a karcsúsított forma és a fülek segítik a biztos fogást
  • védőkupakkal és záró lapkával
A képen látható minták, színek esetében a gyártó fenntartja magának a jogot a változtatásra, kérjük, egyeztessen rendelés esetén!
5997953114159
EAN kód
 
Gyártó
BabyBruin

használat/adagolás Használati útmutató: Szoptatás a legjobb a csecsemő számára. Ételt és italt csak a gyártó által tanácsolt mennyiségben és sűrűségben ajánlott mennyiségben és sűrűrűségben adjon a gyermekének, 5 hónapos kortól fokozatosan térjen át itatócsőrös pohár használatára. Minden használat előtt ellenőrizze a cumit. Ha repedést, hasadást, folytonossági hiányt tapasztal cserélje ki a cumit, mert a leváló részek veszélyesek az egészségre. A higénia érdekében cserélje ki az etető cumit 1-2 hónapos használat után, valamint a cumisüveget is, ha belül sérülés (mélyebb karcolás) látható. Tartsa a cumikat tiszta, napfénytől védett helyen. Ne hagyja a cumit az ajánlottnál több ideig a a fertőtlenítő szerben. Nem használt alkatrészeket tartsa gyermekektől elzárt helyen. A cumit, a cumisüveget, és a cumisüveg tartozékait minden használat előtt alaposan tisztítani és fertőtleníteni kell. A maradékot a cumiból el kell távolítani. Ne használjon mosogatógépet a cumik és a cumisüvegek tisztításához, mert az alkalmazot szerek tönkretehetik azokat. A fertőtlenítést forrásban lévő vízben , sterilizáló fogyadékban (csak az előírásoknak megfelelően), vagy speciális sterilizáló készülékben végezze.Első használat előtt 10 perc forralással fertőtlenítse a cumit.Kifőzéskor ügyeljen arra, hogy az edényben lévő folyadék mindig ellepje a cumit, cumisüveget mert ellenkező esetben megsérülhetnek. Kifőzési idő kb. 5 perc. A mikrohullámú sütőben történő fertőtlenítés során a különböző anyagok sérülhetnek a különböző hőkapacitás miatt.( pl.: az üveg deformálódás nélkül elviseli a magas hőmérsékletet, míg a műanyagok deformálódhatnak). Táplálékkal megtöltött és lezárt cumisüveget ne melegítsen mikrohullámú sütőben, mert anyaguk károsodhat, illetve fennál a robbanás veszélye. Mindig ellenőrízze a cumisüveg tartalmaának hőmérsékletét mielőtt etetni kezd. Csak felügyelet mellett adjon cumisüveget gyermekének. Ne használja az etető cumit játszó cumi helyett helyett, mert az édesített italokkal, táplálékkal, gyümölcslevekkel fogszuvasodást okozhat. Ne tegyen a cumisüvegbe orovsságot. Ne hagyja, hogy gyermeke a szükségesnél hosszabb ideig "cumizzion" , mert a szájban tartott bármilyen étel fogszuvasodást okozhat. Mikrohullámú sütőben történő melegítéskor a nem egyenletes felmelegedés miatt forrázás veszély áll fenn.