Amennyiben félbehagyja a vásárlást ne feleddje, hogy a Tovább a pénztárba gombra kattintva mentődnek el a kosárba helyezett termékek!
Termékek Menü

Babybruin cumisüveg PP fogóval 55043204 240ml

Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: D53464

Leírás és Paraméterek

  • A fülek biztos fogást tesznek lehetővé.
  • Többféle színben és bájos mintákkal kapható.
A képen látható minták, színek esetében a gyártó fenntartja magának a jogot a változtatásra, kérjük, egyeztessen rendelés esetén!
5997953129153
EAN kód
 
Gyártó
BabyBruin

összetevők Anyaga: BPA mentes polipropilén, szilikon etetőcumival
használat/adagolás Használati útmutató: A szoptatás a legjobb a csecsemő számára. Ételt és italt csak a gyártó által tanácsolt mennyiségben és sűrűségben adjon gyermekének. 5 hónapos kortól fokozatosan térjen át itatócsőrös pohár használatára. Minden használat előtt ellenőrizze a cumit. Ha repedést, hasadást, folytonossági hiányt tapasztal, cserélje ki a cumit, mert a leváló részek veszélyesek az egészségre. A higiénia érdekében cserélje ki az etető cumit 1-2 hónapos használat után, valamint a cumisüveget is, ha belül sérülés (mélyebb karcolás) látható. Tartsa a cumikat tiszta, napfénytől védett helyen. Ne hagyja a cumit az ajánlottnál hosszabb ideig fertőtlenítő szerben, mert az károsodhat. A nem használt alkatrészeket (pl. záró lapka, kupak) tartsa gyermek számára el nem érhető helyen. A cumit, a cumisüveget, és a cumisüveg tartozékait minden használat előtt alaposan tisztítani és fertőtleníteni kell. A maradékot a cumiból el kell távolítani. Ne használjon mosogató gépet a cumik és cumisüvegek tisztításához, mert az alkalmazott szerek tönkretehetik azokat. Első használat előtt 10 perc forralással fertőtlenítse a cumit. Kifőzéskor ügyeljen arra, hogy az edényben lévő folyadék mindig ellepje a cumit, cumisüveget, mert ellenkező esetben megsérülhetnek. A fertőtlenítést forrásban levő vízben, sterilizáló folyadékban (csak az előírásoknak megfelelően) vagy speciális sterilizáló készülékben végezze. Kifőzési idő kb. 5 perc. A mikrohullámú sütőben történő fertőtlenítés során a különböző anyagok sérülhetnek a különböző hő kapacitás miatt (pl. az üveg deformálódás nélkül elviseli a magas hőmérsékletet, míg a műanyagok deformálódhatnak). Táplálékkal megtöltött és lezárt cumisüveget ne melegítsen mikrohullámú sütőben, mert anyaguk károsodhat, illetve fennáll a robbanás veszélye. Figyelmeztetés: Mindig ellenőrizze a cumisüveg tartalmának hőmérsékletét mielőtt etetni kezd. Csak felügyelet mellett adjon cumisüveget gyermekének. Ne használja az etető cumit játszó cumi helyett, mert az édesített italokkal, táplálékkal, gyümölcslevekkel való cumizás fogszuvasodást okozhat. Mikrohullámú sütőben történő melegítéskor a nem egyenletes felmelegedés miatt forrázás veszélye áll fenn.