Amennyiben félbehagyja a vásárlást ne feleddje, hogy a Tovább a pénztárba gombra kattintva mentődnek el a kosárba helyezett termékek!
Termékek Menü

Blend-a-dent protézisragasztó krém extra stark original 47g

Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: D62740

Leírás és Paraméterek

Blend-A-Dent protézisragasztó egész nap biztosítja a műfogsor stabilitását, így biztonságérzetet nyújt használójának.

47 g-os műfogsorragasztó; Blend-A-Dent termék a protézisviselők részére kifejlesztve.

A ragasztó védi a nyálkahártyát a protézis okozta mechanikai sérülésektől, illetve megakadályozza az ételmaradék protézis alá jutását. A műfogsor felületéről a ragasztó maradványait fogkefével tudja eltávolítani. Ha a műfogsorragasztó alkalmazása során nem várt reakció vagy allergia lép fel, haladéktalanul szüntesse be a szer használatát és forduljon fogorvosához! Rendszeresen ellenőriztesse műfogsorát fogorvosával!

Használati utasítás: A ragasztó hasznnálata előtt alaposan tisztítsa meg a műfogsorát Blend-A-Dent Ultra tisztítótablettával. Itassa fel a protézisről a felesleges nedvességet, majd szárítsa meg. A megtisztított, száraz protézisre vigye fel a Blend-A-Dent műfogsorrögzítő krémet. Ügyeljen arra felvitelkor, hogy a krém a műfogsor szélein ne érjen túl. A krém felvitele után helyezze be műfogsorát, majd néhány másodpercig tartó erős nyomással rögzítse a helyére. Várjon néhány percet étel és ital fogyasztása előtt. Műfogsorát ezután bármikor könnyedén eltávolíthatja.