Amennyiben félbehagyja a vásárlást ne feleddje, hogy a Tovább a pénztárba gombra kattintva mentődnek el a kosárba helyezett termékek!
Termékek Menü

Corega Friss ízű műfogsor rögzítő krém 40g

Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: D30433

Leírás és Paraméterek

Megakadályozza, hogy az irritációt okozó ételmaradékok a műfogsor alá szoruljanak.

Friss, mentolos íz. Cinket nem tartalmaz.

A Corega több mint 30 éve fejleszt termékeket a protézisek ápolásához és rögzítéséhez .Ezek a termékek manapság a műfogsor viselők millióinak nyújtanak nagyobb biztonságot, üdeséget. A Corega a protézisviselők rendkívüli igényeire megoldások egész sorát kínálja. A Corega mindig jó szolgálatot tesz, ha műfogsorok ápolásáról van szó.

Kiszerelés: 40 ml.

összetevők Calcium#slsodium PVM/MA copolymer, petrolatum, cellulose gum, paraffinium liquidum, aroma, CI 73360, CL 15850:1.
használat/adagolás 1. Tisztítsa és szárítsa meg a műfogsort. 2. Rövid csíkokban nyomja a krémet a műfogsorra, de ne túl közel a fogsor széleihez. +. Öblítse ki a száját a műfogsor behelyezése előtt. 4. Illessze a helyére a műfogsort, tartsa erősen a helyén, majd harapjon rá pár másodpercre, hogy rögzítse. Naponta egyszer alkalmazza a biztonságos rögzítés érdekében. Először csak kis mennyiségű rögzítőkrémet használjon, mert ha túl sokat használ, akkor a rögzítőkrém a műfogsoron túlcsordulhat. Amennyiben ezt tapasztalja, a következő alkalommal használjon kevesebb rögzítőkrémet. a megfelelő mennyiség beállításához szükséges lehet néhány próba. Ha naponta többszöri használatot érez szükségesnek, akkor keresse fel fogorvosát. A rosszul illaszkedő fogsor veszélyeztetheti az Ön egészségét. Rendszeresen keresse fel fogorvosát, és ellenőriztesse műfogsora illeszkedését.
tárolás Száraz, hűvös helyen tartandó.