Amennyiben félbehagyja a vásárlást ne feleddje, hogy a Tovább a pénztárba gombra kattintva mentődnek el a kosárba helyezett termékek!
Termékek Menü

Corega Tabs műfogsortisztító tabletta Bio formula 30szem

Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: D466

Leírás és Paraméterek

Termékleírás

Jellemzők

Új összetétel, Mindennapos használatra, Alapos tisztítás a fogkefével nehezen hozzáférhető helyeken is, 4 az 1-ben Tisztító Formula, Menta kivonat

Termék információk

Elpusztítja a kellemetlen szájszagot okozó baktériumok 99,9%-át*
*laboratóriumi tesztek alapján

A műfogsornak speciális ápolásra van szüksége. A mi megoldásunk a Corega 4 az 1-ben Tisztító Formula
A műfogsor különbözik a természetes fogsortól, ezért minden nap speciális ápolást igényel.
A Corega 4 az 1-ben Tisztító Formula 4 tisztító összetevőt tartalmaz, melyek közösen segítenek a lehető legtisztábban tartani a műfogsort.
Elpusztítja a kellemetlen szájszagot okozó baktériumok 99,9%-át* és segít eltávolítani a plakkot és az elszíneződéseket**, egy frissebb és tisztább műfogsor érdekében.
Mindezt már az első használattól kezdve, megkímélve a műfogsor anyagát.
*laboratóriumi tesztek alapján
**szakszerű használat mellett

4 az 1-ben tisztító formula
Antibakteriális összetevő
Tisztító komponens
Aktív oxigén gyorsító
Elszíneződés eltávolító

Márka információk

Próbálta már a Corega műfogsorrögzítőt?

Erős tartást biztosít egész nap és segít megakadályozni az ételmaradékok műfogsor alá kerülését.

Ha gondtalan műfogsor viselésére vágyik, használjon minden nap Corega műfogsortisztító tablettát és Corega műfogsorrögzítőt.

Bővebb információért kérjük látogasson el a www.corega.hu oldalra.

A műfogsor higiéniája nagyon fontos része a szájhigiéniának. Használjon Corega műfogsortisztító tablettát egy tisztább, frissebb és fényesebb műfogsorért, minden nap.

Egyéb információk

A védjegyek tulajdonosa vagy engedélyezett használója a GSK vállalatcsoport.

CE 0120

Összetevők

Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Potassium Caroate (Potassium Monopersulfate), Sodium Carbonate, Sodium Carbonate Peroxide, TAED, Sodium Benzoate, PEG-180, Sodium Lauryl Sulfate, VP/VA Copolymer, Aroma, Subtilisin, Cellulose Gum, CI 42090, CI 73015

Termékadatok

Külső cégek logói

CE jelölés - Európai Megfelelőség

Elkészítés és tárolás

Elkészítés és felhasználás

Használati utasítás mindennapos használathoz
1. Dobjon egy Corega tablettát egy elegendő mennyiségű meleg (de nem forró) vizet tartalmazó műfogsortartó dobozba vagy pohárba úgy, hogy a víz ellepje a teljes/részleges műfogsort vagy fogszabályzót*.
2. Áztassa a műfogsort/fogszabályzót* 3-5 percig az oldatban. A legjobb eredmény érdekében a tisztítóoldat és egy puha kefe segítségével is tisztítsa meg a műfogsort/fogszabályzót*.
3. Ezután folyóvíz alatt alaposan öblítse le a műfogsort/fogszabályzót*. A tisztítást követően öntse ki a megmaradt oldatot.
*Részleges műfogsor és fogszabályozó tisztításához is használható, polimetil-metakrilát, rozsdamentes acél, kobalt-króm ötvözet és etilén-vinil kopolimer anyagokon végzett vizsgálatok alapján.

Tárolás

A tabletták száraz, hűvös helyen tárolandók

összetevők Sodium bicarbonate, Citric acid, Potassium caroate (Potassium monopersulfate), Sodium carbonate, Sodium carbonate peroxide, TAED, Sodium benzoate, PEG-180, Sodium lauryl sulfoacetate, Subtilisin, PVP/VA copolymer, Aroma, CI 42090, CI 73015
használat/adagolás 1. Dobjon egy Corega tablettát egy elegendő mennyiségű langyos (de nem forró) vizet tartalmazó műfogsortartó dobozba vagy pohárba úgy, hogy a víz ellepje a műfogsort. 2. Rögtön helyezze bele a műfogsort az így kapott oldatba. Áztassa a műfogsort legalább 15 percig. (Akár egész éjszakára is az oldatban hagyhatja a műfogsort). 3. Ezt követően a legjobb eredmény érdekében a tisztítóoldat és egy kefe segítségével is tisztítsa meg a műfogsort. A tisztítást követően öntse ki a megmaradt oldatot. 4. Ezután folyó víz alatt alaposan öblítse le a műfogsort. Tipp: mielőtt a műfogsort beteszi a szájába, frissítse fel a száját.
tárolás A tabletták száraz, hűvös helyen tárolandók.