Amennyiben félbehagyja a vásárlást ne feleddje, hogy a Tovább a pénztárba gombra kattintva mentődnek el a kosárba helyezett termékek!
Termékek Menü

Corega Tabs műfogsortisztító tabletta Denta Weiss 30szem

Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: D23559

Leírás és Paraméterek

Elpusztítja a kellemetlen szájszagot okozó baktériumok 99,9%-át. Segít a lepedék és elszíneződések eltávolításában. Segít fenntartani a műfogsor eredeti fehérségét.
 
Az aktív enzim eltávolítja a makacs lepedékeket.

Feloldja és eltávolítja a tea, kávé és a nikotin okozta foltokat. Rendszeres, napi kétszeri használata esetén a műfogsor olyan gyöngyfehér lesz, mint újkorában.

összetevők Sodium bicarbonate, Citric acid, Potassium caroate (Potassium monopersulfate), Sodium carbonate peroxide, Sodium carbonate, TAED, Sodium benzoate, PEG-180, Subtilisin, Sodium lauryl sulfoacetate, Aroma, PVP/VA Copolymer, CI 42090, CI 73015
használat/adagolás Használati utasítás a mindennapos használathoz: 1. Dobjon egy Corega tablettát egy elegendő mennyiségű langyos (de nem forró) vizet tartalmazó műfogsortartó dobozba vagy pohárba, úgy hogy a víz ellepje a műfogsort. 2. Rögtön helyezze bele a műfogsort az így kapott oldatba. Áztassa a műfogsort legalább 15 percig. (Akár egész éjszakára is az oldatban hagyhatja a műfogsort.) 3. Ezt követően a legjobb eredmény érdekében a tisztítóoldat és egy kefe segítségével is tisztítsa meg a műfogsort. A tisztítást követően öntse ki a megmaradt oldatot. 4. Ezután folyó víz alatt alaposan öblítse le a műfogsort. Tipp: mielőtt a műfogsort beteszi a szájába, frissítse fel a száját.
tárolás A tabletták száraz, hűvös helyen tárolandók.