Amennyiben félbehagyja a vásárlást ne feleddje, hogy a Tovább a pénztárba gombra kattintva mentődnek el a kosárba helyezett termékek!
Termékek Menü

Damona Kurkuma 500mg tabletta 60szem

Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: D60530

Leírás és Paraméterek

Termékleírás
Kurkumát és C-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta.
A gyömbérfélék családjába tartozó kurkumát az indiai népi gyógyászat és gasztronómia évezredek óta alkalmazza. Nem véletlenül, hiszen élénksárga színe és különleges aromája mellett antioxidáns, emésztés-serkentő, vércukorszint-stabilizáló, gyulladáscsökkentő hatásokkal jellemezhető. Az ízületeket érintő gyulladásos folyamatokra is gyógyír lehet.
A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül a porcok normál állapotának, működésének fenntartásához.
Adagolás: naponta 1-2 tablettát bőséges folyadékkal lenyelni
Tudnivalók
Hatóanyag    1 tablettában            2 tablettában
Kurkuma                500 mg                       1000 mg
C-vitamin         12 mg (15% NRV)*   24 mg (30% NRV)*
 
*NRV%: a napi beviteli referencia érték %-a felnőttek esetében
Összetevők
Kurkuma gyökér por; tömegnövelőszer (izomalt); fényező anyag (szearinsav); csomósodást gátló (szilícium dioxid), L-aszkorbinsav.
Figyelmeztetés
Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!