Amennyiben félbehagyja a vásárlást ne feleddje, hogy a Tovább a pénztárba gombra kattintva mentődnek el a kosárba helyezett termékek!
Termékek Menü

Daum-exol körömvédő lakk 10ml

Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: D34657

Leírás és Paraméterek

 

Az ujjszopás kezdetben ártalmatlan, később azonban szabálytalan fogsor is lehet a következménye. A Daum-exol segít a leszoktatásban. Körömlakként kell felvinni, keserű ízével emlékeztet arra, hogy az ujjak ne kerüljenek akaratlanul is a szájba.

Mivel gyermekek részére kifejlesztett készítmény, veszélytelen ízanyagokat tartalmaz, teljesen ártalmatlan még akkor is, ha a lakkot lenyalják. Így már 2 éves kortól alkalmazható.

A körmüket rágó fiatalok és felnőttek számára is hasznos, segítségével ez a rossz szokás is gyorsan elhagyható.

Rendszeres használatával a kéz és a körmök ismét szépek és ápoltak lesznek.

Bőrgyógyászatilag tesztelt

Kozmetikum.
Kiszerelés: 10 ml
Gyártó: Dentinox KG, D-12277 Berlin
Forgalmazza: Penta Pharma Kft.

Kapható a patikákban, a drogériákban, különböző gyógynövényboltokban és a Brendon üzletekben.

 

Alkalmazás:
Célszerű naponta többször, esetleg több rétegben felvinni. Ehhez használja a csavaros kupakba rögzített ecsetelőt! A daum-exol körömvédő lakk a felvitel után szagtalan és csaknem láthatatlan. Védő hatását csak a száradás után fejti ki.

A Daum-exol körömvédő lakk alkalmazása 2 éves kor felett ajánlott, az eredményességhez ugyanis feltétlenül szükséges a felfogóképesség és az aktív együttműködés.

Összetétel:
Etil-acetát, alkohol (a felvitelt követően mindkettő azonnal elpárolog), Capsicum frutescens (folyékony paprikakivonat – ízanyag), szacharóz-oktaacetát (keserűanyag), etil-cellulóz (filmképző anyag).

Bővebb információt a dobozban mellékelt tájékoztatóban talál.