Amennyiben félbehagyja a vásárlást ne feleddje, hogy a Tovább a pénztárba gombra kattintva mentődnek el a kosárba helyezett termékek!
Termékek Menü

Diabestar diabetikus kenyér lisztkeverék Géniusz 1kg

Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: D56360

Összetevők: vitalis búza glutén, lenmag, szezámmag, napraforgómag, zabpehelyliszt, zabkorpa, zabrost, tökmag, hajdinaliszt, zabpehely, só, almarost, kenyérfűszer (kömény, mustármag, édeskömény, koriander, ánizs), bio szőlőmagliszt, árpa, maláta, burgonya rost, aszkorbinsav (antioxidáns).

Allergént tartalmaz: búza, zab, árpa, szezámmag, mustár

Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Élelmi rostban gazdag.

Tápanyagtartalom 100g termékben:

Energia: 1771kJ/425kcal

Fehérje: 33,23g

Szénhidrát: 17,95g

ebből cukor: 2,07g

Zsír: 21,24g

ebből telített zsírsav: 3,05g

Élelmi rost: 14,88g

Nátrium: 0,8g

Gyártó: Hunorgain Kft

2040 Budaörs, Törökbálinti u. 38.

www.hunorganic.hu

Származási hely: Magyarország

Száraz, hűvös helyen tartandó!

Nettó tömeg: 1000g

Leírás és Paraméterek

összetevők vitális búza glutén (Németország), lennamg, szezámmag, napraforgó mag, zabpehely liszt, zabkorpa, zab rost, tökmag, hajdína liszt, zabpehely, só, alma rost, kenyérfűszer (köméyn, mustármag, édeskömény, koriander, ánizs), szőlőmagliszt, árpa maláta, burgonyarost, antioxidáns (aszkorbinsav) Allergént tartlamaz: búza, zab, árpa, szezámmag, mustár. Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Élelmi rostban gazdag.
használat/adagolás Felhasználási javaslat: 500 g Géniusz lisztkeverék, 370 g langyos víz, 14 g friss élesztő Elkészítés: A vízben oldjuk fel az élesztőt, majd öntsük a liszthez. Dolgozzuk össze, és dagasszuk a tésztát kb. 8-10 percig, míg egyenletes, levegős lesz. Alakítsuk a kívánt formára (kenyér, vagett, zsemle, kifli stb.), megforgathatjuk magokban, gabonapehelyben, hogy tetszetősebb legyen. Langyos helyen kelesszük duplájára és előmelegített sütőben a kenyeret 250 °C-on süssük 10 percig, vegyük vissza a hőfokot 190 °C-ra és további kb. 45 percig. A kisebb méretű pékárukat 190-200 °C-on méretüktől függően kb. 25 percig elegendő sütni. Kenyérsütő gépben: Elkészíthetjük Tészta programban a tésztát, majd sütőben süthetjük a kívánt formáig. Teljes kiörlésű kenyér (kb. 3,5 órás) programon teljesen elkészíthetjük.
tárolás Száraz, hűvös helyen tartandó!