Amennyiben félbehagyja a vásárlást ne feleddje, hogy a Tovább a pénztárba gombra kattintva mentődnek el a kosárba helyezett termékek!
Termékek Menü

Dr Immun vérehulló fecskefű kivonat 30ml

Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: D47455

Leírás és Paraméterek

A Dr. Immun vérehulló fecskefű kivonat különösen alkalmas szemölcsös (verruca vulgaris) és tyúkszemes (calvus pedis) bőr ápolására.

Hatóanyag: 3 g vérehulló fecskefű (Chelidonium majus) 30 ml alkoholos oldatban.

Ha bizonytalan bőrelváltozásának szemölcs illetve tyúkszem jellegében, a készítmény alkalmazása előtt feltétlenül kérje ki orvosa tanácsát!

Alkalmazás: A megtisztított, majd alaposan megszárított szemölcsös, tyúkszemes bőrfelületet pálcikára csavart vattára cseppentett kivonattal naponta 2 – 3-szor ajánlott ápolni.

Szem és száj környékén óvatosan használandó, közvetlenül a tyúkszemre és szemölcsre vigyük fel!

A kezelés a szemölcs, tyúkszem nagyságától függően 3-5 hétig is eltarthat. A szemölcsök kiújulása esetén a kúra megismételhető. Amennyiben nem távolítható el a szemöcs, illetve a tyúkszem, keresse fel szakorvosát!

Figyelem: A készítményt nem javasolt alkalmazni hatóanyaga iránti érzékenység esetén, valamint ha a szemölcs vagy tyúkszem környéki bőr gyulladt, sérült.

Tárolás: Szobahőmérsékleten (15-25 °C-on), jól lezárva!
Gyermekektől elzárva tartandó!

Kiszerelés: 30ml

összetevők aqua, alkohol, Chelidonium majus. A készítmény 3 g vérehulló fecskefű alkoholos kivonatát tartalmazza 30ml-ben. 100 %-ban természetes, különleges tisztaságú gyógynövény kivonat.
használat/adagolás Alapos tisztítás és szárítás után a szemölcsös ill. tyúkszemes bőr felületére vigyük fel a kivonatot vattás végű pálcikával.
tárolás Szobahőmérsékleten (15-25 C), fénytől védve.