Amennyiben félbehagyja a vásárlást ne feleddje, hogy a Tovább a pénztárba gombra kattintva mentődnek el a kosárba helyezett termékek!
Termékek Menü

Dr Steinberger Vitesse a szív egészségéért 750ml

Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: D57600

Leírás és Paraméterek

KÁLIUMMAL, MAGNÉZIUMMAL ÉS GALAGONYA KIVONATTAL DÚSÍTOTT
VEGYES GYÜMÖLCSLÉ
- HOZZÁADOTT CUKOR NÉLKÜL -

A szív egészségéért
 

Szívünk egy nagyteljesítményű motorhoz hasonlóan naponta csúcsteljesítményt nyújt. Nyolcvan-, kilencven-, akár százezerszer is ver fáradhatatlanul a nap 24 órájában. Ahhoz, hogy a szívizom erősebb fizikai vagy lelki terhelés esetén is megbízhatóan működjön elengedhetetlen a kiegyensúlyozott táplálkozás megfelelő mennyiségű kálium és magnézium bevitelével.

A Dr.Steinberger Vitesse „a szív egészségéért” tartalmazza ezeket a fontos, a szívműködést támogató tápanyagokat harmonikusan komponált gyümölcslé formájában az egzotikus csirimojó (trópusi gyümölcs – annona cherimola) ízével.

Napi 150 ml fedezi a felnőttek számára az ajánlott bevitel 23%-át mind káliumból, mind magnéziumból. 150 ml 100 mg galagonya kivonatot tartalmaz.

Összetevők: almalé, fehérszőlőlé, almavelő, csirimojóvelő, fekete berkenyelé (arónialé), tőzegáfonyalé, káliumcitrát, magnéziumcitrát, galagonya kivonat

összetevők almalé, fehérszőlőlé, almavelő, csirimojóvelő, fekete berkenyelé (ariónialé) tőzegáfonyalé, kálium-citrát, magnéziumcitrát, galagonya kivonat (4:1)
használat/adagolás Napi 150ml fedezi a napi ajánlott bevitel 24%-át mind káliumból, mind magnéziumból. 150ml 100 mg galagonya kivonatot tartalmaz.Használat előtt felrázandó.
tárolás A felbontott üveg lezárva és hűtve 5 napig tárolható