Amennyiben félbehagyja a vásárlást ne feleddje, hogy a Tovább a pénztárba gombra kattintva mentődnek el a kosárba helyezett termékek!
Termékek Menü

Microse C vitamin drazsé 80mg édesített 20szem

Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: D15002

Leírás és Paraméterek

C-Vitamin 60 mg drazsé

Egy tabletta a felnőtt szervezet számára ajánlott napi C-vitamin bevitel 100 %-át fedezi. C-vitamin kiegészítés akkor válhat szükségessé, ha a szervezet C-vitamin igénye megnövekedett (terhesség, szoptatás, dohányzás, fertőzések), ill. ha a bevitel igazoltan elégtelen (fogyókúra, egyoldalú táplálkozás).

C-vitamin-tartalom: 60,0 mg/drazsé

Származási hely: Magyarország.

Száraz, hűvös helyen fénytől védve tartandó.

OÉTI-eng.-sz.: 308/VÖsszetevők:

hordozók: mikrokristályos cellulóz, kálcium-karbonát, talkum, polietilénglikol, magnézium-sztearát, polivinilpirrolidon; C-vitamin; cukor; természetes eredetű ételszínezékek: kurkumin, klorofillinek rézkomplexei.


Átlagos tápérték 100 g-ban:
energia: 542 kJ
(130 kcal)
zsír: 1,1 g
amelyből telített zsírsavak: 1,1 g
szénhidrát: 30,0 g
amelyből cukrok: 30,0 g
fehérje: 0,0 g
só: 0,00 g*
*Kizárólag a nátrium természetes jelenlétéből adódóan tartalmaz sót.

Allergia info: Nem tartalmaz allergén összetevőt.

összetevők Mikrokrstályos cellulóz, kálcium-kabonát, talkum, polietilénglikol, magnézium-sztearát, polivinilpirrolidon, C-vitamin, cukor, ternészetes eredetű ételszínezékek: kurkumin, klorofillinek rézkomplekszei.
használat/adagolás Egy tabletta a felnőtt szervezet számára ajánlott napi C-vitamin bevitel 100%-át fedezi. C-vitamin kiegészítés akkor válhat szükségessé, ha a szervezet C-vitamin igénye növekedett, (terhesség, szoptatás, dohányzás, fertőzések), ill. ha a bevitel igazoltan elégtelen (fogyókúra, egyoldalú táplálkozás).