Összetevők: goji bogyó, tartósítószer: kén-dioxid. A kis piros gyümölcs a magas C-vitamin tartalmától vált a természetes gyógymódok egyik kimagasló termékévé, mely jótékony hatását az aszalást követően is megtartja. Helyes tárolási feltételek között pedig akár egy évig is élvezhetjük a kis bogyók édeskés ízét.
Az ördögcérnaként és farkasbogyóként is ismert goji bogyót Kínában, Tibetben és Mongóliában évszázadok óta ismerik, és a hagyományos népi gyógyászatban előszeretettel alkalmazzák. A goji bogyó az egyik olyan gyümölcs, amely a legnagyobb mennyiségben tartalmaz C-vitamint. A keleti hagyományoknak megfelelően a gojit életkor meghosszabbítására, test fizikai erejének növelésére, és a szexuális vágy fokozására használják. Idős emberek közreműködésével végzett kutatás eredményekén bebizonyított, hogy a goji bogyó fogyasztása lelkiekben megerősít, és fokozza az optimista életfelfogást, továbbá javítja az étvágyat és az alvással töltött idő minőségét. Kínában látás javítására is előszeretettel használják. A bogyó 18 aminosavat és 21 féle nyomelemet tartalmaz. A goji fogyasztható nyersen, teaként, valamint levesekbe, befőttekbe főzve.