Amennyiben félbehagyja a vásárlást ne feleddje, hogy a Tovább a pénztárba gombra kattintva mentődnek el a kosárba helyezett termékek!
Termékek Menü

Primus Ajakír kamillás 5.6g

Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: D2544

Leírás és Paraméterek

A primus ajakír termékek az ajkak kiszáradása, berepedése, gyulladása ellen védenek. A speciális bőrrokon hatóanyagokat tartalmazó készítmények kiválóan védik az időjárásnak (szél, napsütés) kitett ajkat.

Enyhítik a megfázás, nátha okozta orrkörnyékirritációt. A primus ajakír, mely kamillát és illatanyagot tartalmaz, alkalmas enyhébb gyulladások megszüntetésére.


A primus natur ajakír emelt bőrbarát zsírtartalmú készítmény, ugyanakkor illat és ízmentes, mivel nem tartalmaz sem illatanyagot, sem kamillát. A primus natúr ajakírt azoknak javasolják, akik nem szeretik az íz- és illatanyagokat, de ajkuk erős védelmet igényel. A primus ajakír használatával az ajkak ápoltak, selymesek lesznek.


A termékek gyógyszerkönyvi minőségű alapanyagokból készülnek.

 

A szájápolás fontosságáról nem kell külön meggyőző érveket mondani. Elég ha a fogaink megőrzésére, és a leheletünk milyenségére gondolunk.

összetevők Cera alba, theobroma cacao, paraffin, cera carnauba, ricinus communis, buxus chinensis, cetil-palmitat, tokoferol, vanilia, matricaria recutita.
tárolás Tárolás 5-25°C között.