Amennyiben félbehagyja a vásárlást ne feleddje, hogy a Tovább a pénztárba gombra kattintva mentődnek el a kosárba helyezett termékek!
Termékek Menü

Rédei bio búza csiráztatásra 50g

Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: D46829

Leírás és Paraméterek

BÚZA BIOMAG
Vetés: egész évben. Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál magot használunk. A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: 20 C fok, öntözés naponta kétszer. Csírázási idő: 2-7 nap.

használat/adagolás Vetés: egész évben. Egy tányérhoz 3 evőkanál mag. Hőmérséklet: kb. 20°C. Öntözés: naponta kétszer. Csírázási idő: 3 nap. Alkalmazás: 3 evőkanál búzamagot tegyünk egy szűrűbe, jól mossuk meg folyó víz alatt és helyezzük a csíráztató edénybe. Naponta kétszer langyos vízzel öblítsük át és tegyük 21 °C-os, világos helységbe, vigyázva arra, hogy ne legyen kitéve a direkt napsütésnek. 3 nap után kész a csíranövény. Hetente ismételjük meg a csíráztatást, így folyamatosan friss vitaminokhoz jutunk. Sokféle ételben használhatók nyersen vagy párolva. Müzliben, joghurtban, túróban is kíváló ízű. Felhasználhatjuk salátákhoz, palacsintákhoz, levesekhez, zöldségköretekhez, tésztafélékhez és tojásételekhez.
tárolás A csíranövény a hűtőszekrényben 1 hétig tárolható.