Amennyiben félbehagyja a vásárlást ne feleddje, hogy a Tovább a pénztárba gombra kattintva mentődnek el a kosárba helyezett termékek!
Termékek Menü

Rédei bio vöröshagymamag csíráztatásra 15 g.

Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: D40986

Leírás és Paraméterek

628000
VÖRÖSHAGYMA BIOMAG
Vetés: egész évben. Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál magot használunk. A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: 20 C fok, öntözés naponta kétszer. Csírázási idő: 6 nap.

használat/adagolás Vetés: egész évben. Egy tányérhoz egy evőkanál mag. Hőmérséklet: kb. 20 ℃. Öntözés: naponta. Csírázási idő: 10-14 nap. Alkalmazás: Csíráztatás előtt mossuk meg jól a magokat, beáztatni nem szükséges. Helyezzük a tálat vagy a csíráztató üveget világos, de ne napsütötte helyre. Ne lepje el a víz, öntözés után a felesleges vizet mindig csurgassuk le róla!