Amennyiben félbehagyja a vásárlást ne feleddje, hogy a Tovább a pénztárba gombra kattintva mentődnek el a kosárba helyezett termékek!
Termékek Menü

Tündérvíz szénsavmentes 500ml

Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: D31038

Leírás és Paraméterek

Leírás

Pi-technológia

Egyszerű, de mégis nagyon jelentős tisztító-technológiai kísérletek végeredménye e találmány, amelyet japán tudósok fejlesztettek ki 40 éve. A természetben szinte minden élő szövetben találunk rendezett molekulastruktúrájú vizet, amelyet az élő szervezetben működő tisztító- és regeneráló szervek állítanak elő a testbe bekerülő folyadékokból.

Ez az egyik legalapvetőbb szervezeti mechanizmus, mivel a szervezet a rendezetlen molekulastruktúrájú, kezeletlen és tisztítatlan folyadékot nem tudja a sejtek működéséhez hasznosítani, mert az élő sejtek csak steril és rendezett molekulastruktúrájú vizet tudnak a beépíteni. A szervezetben működő többszintű tisztítási és kezelési folyamaton keresztülhaladt vizet nevezték el a japán tudósok Pi-víznek, mint az élő szervezetek standard alkotóeleme. A pi-technológiai kísérletekben az volt a cél, hogy olyan minőségű, illetve szerkezetű vizet állítsanak elő, amely a szervezetből kivont vízfolyadék állagával, tisztaságával és szerkezetével azonos.

Kiszerelés

A Tündérvíz termékei közül jelenleg a legkisebb kapható kiszerelés. Kis mérete lehetővé teszi, hogy Tündérvíz termékeink bárhol, bármikor fogyaszthatók legyenek.  Praktikus rövidebb utazásokhoz, munkahelyi fogyasztáshoz, a kisebb űrtartalom miatt gyorsabban lehűthető és emellett egyszerűen és gyorsan fogyasztható.

12-es gyűjtőfóliákban kapható (Logisztikai nehézségek miatt a gyűjtőcsomagolásokat a megrendeléskor nem tudjuk megbontani).