Felhasználás:
Termékünkkel kiválthatja étrendjében az állati eredetű tejet. Használható reggeli italok elkészítéséhez, gabonapelyhek, müzlikeverékek fogyasztásához, de szélesközűen alkalmazható a sütés-főzés minden területén (pl.: kásák, sütemények, levesek, főzelékek, krémek és pudingok készítésénél).
Elkészítése:
Keverjen legalább 25g ( 2 evőkanál vagy 6 kávéskanál) italport 250ml meleg vízhez (hideg ital készítésénél használjon turmixgépet). Ha nem érzi elég tejesnek az elkészült italt, ízlés szerint emelje a keverékben az italpor arányát.
Tárolás:
Maximum 25 °C-on 70% relatív nedvességtartalom mellett. Felbontás után gondosan zárja vissza a csomagot, ezzel megakadályozhatja a termék csomósodását.
|
A termék glutén-, szója- és kazeintartalmú élelmiszereket is feldolgozó üzemben készül, így nyomokban ezeket is tartalmazhatja. |
Megnevezés_Herbaház |
GLUTÉNMENTES VEGETÁR VEGI MILK NÖVÉNYI ITALPOR NATÚR 400G |
Megnevezés_Bijó |
VEGETÁR VEGI MILK LAKTÓZMENTES ITALPOR 400 G |
|
Szőlőcukor, kókuszzsír, porított glükózszirup kukoricából (28%), emulgeátor (zsírsavak mono- és digliceridjei), stabilizátor (kálium-foszfát), csomósodásgátló (szilícium-dioxid). |