Nature cookta Parajdi étkezési só 1000g

Raktárkészlet: 71 db
Nature cookta Parajdi étkezési só 1000g

Főzéskor, sütéskor mindenféle típusú étel ízesítésére alkalmazható. Nyugodtan használhatjuk a hagyományos, asztali só helyett húsokhoz, halakhoz, salátákhoz, ‘sóágyakhoz’ is.

Érdemes ezzel a sóval tartósítania a káposztát, hogy a levele ropogós maradjon.

Elősózás a baromfihúsoknál és a halaknál ajánlott. A bárányhúst a sütés előtt 24-48 órával előbb javasolt besózni, így íze sokkal teltebb és ízletesebb lesz. A kivételes só gazdagabb ízvilágot kölcsönöz ételeinknek. Segítségével saját szánk íze szerint formálhatjuk finomságainkat.



A terméket száraz helyen tárolja és olyan anyagoktól távol, amelyektől idegen szagot vehet át, mert károsan befolyásolhatják minőségét.

A parajdi só fogyasztása nem helyettesíti az egészséges életmódot és a változatos, kiegyensúlyozott étrendet.

NaCl tartalom: 97%
Tartalmaz: 100% parajdi só

 

Kedvencekhez
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Polc
614Kr
Raktárkészlet
71 db
Cikkszám
D58404
Tömeg
1,1 kg/db
cib